IndexNieuwsHet BedrijfExport / HandelHengsten Ter DekkingHengsten Bij DerdenVerkoopTe huurLinksContactBeroepsprocedure Firo

  

 

 

(foto Pernilla Persson)

   

 

Victor v. St. Weytendael, IBOP-A           TE HUUR VOOR 2016!

Vos, 104 cm.

1 x 1e premie

2 x 2e premie

Onze eerste hengst die goedgekeurd werd Ún op stal Weytendael werd geboren! Victor slaagde erin om de toets van de jury te doorstaan met glans, want hij mocht tijdens de hengstenkeuring van 2007 een 1e premie in ontvangst nemen! Als een van de weinige vossen in de grote maat mag Victor het bestand aanvullen, en wij denken daarmee een veelbelovende hengst in huis te hebben.

Ook op papier staat hij er, met een 1e premie vader en een kroonmerrie als moeder. Wij wachten met spanning af naar wat Victor zal brengen voor de toekomst!

Op 22 april 2008 diende het eerste veulen van Victor zich aan. We zijn blij u te vertellen dat dit veulen palomino van kleur was! Het hengstveulen is genaamd Benno van Stal Denci. Het begin is dus gemaakt met de fokkerij van Victor. Het veulen toont zich goed, dus we hebben hoop voor de toekomst! Welke kleuren zal Victor nog meer gaan brengen..?
Deze Benno van Stal Denci heeft zich in 2011 wederom voorgesteld voor de jury...en met succes! Benno heeft een 1e premie ontvangen als 3-jarige ruin en daar zijn we ontzettend trots op! Daarnaast mocht Benno ook meedoen voor het kampioenschap ruinen en dat behaalde hij ook! Dus er zal, als er niets geks gebeurt, ook een Victor-zoon te zien zijn op de Nationale Kampioenschappen te Lunteren!

 

Informatie dekgeld op aanvraag.

Ook dank voor de foto's aan Willeke Termeer, Ciska Koomen en Leontien Ruissen.

 

 

Reserveringen

U kunt het reserveringsformulier HIER downloaden. Daarna kunt u het bestand uitprinten en verzenden naar het postadres of faxnummer dat vermeld staat op het reserveringsformulier.

Daarnaast kunt u voor reserveringen mailen naar info@stalweytendael.com Graag de gegevens van de merrie vermelden en uw adresgegevens! Wij zullen dan z.s.m. contact met u opnemen.

 

(foto Leontien Ruissen)

 

 

 

Stamboom   V.   Leo v. Hedel
   

KEUR  IBOB-A

  V.   Ulft v.d. Provinciale weg M.   Ruth v. St. 't Hurkske
             KEUR

KROON-PREFERENT

     
V.   Dennes v. 't Fean M.   Wera v. Dekema V.    Lakeland Daylight
                      KROON  
    M.   Sigrid v. Dekema
                KROON
     
   
V.   Hassan v. Bunswaard
                 
M.   Danny v. Veelust V.   Max v. Breyvin M.   Gamin v. Breyvin

KROON

KEUR

KROON-PREFERENT

     
  M.   Paula v. Veelust V.   Edmund v.'t Schrageland
             KROON-PREFERENT                
    M.   Tekla v.d. Weipoort
             

Bij afstammelingen van Engelse afkomst worden op het stamboekpapier de predikaten niet vermeld.